VVAZ
Intermedis

Klik hier voor
onze diensten

Intermedis A & A

VVAZ Intermedis is op zoek naar een nieuwe collega

Geplaatst op: 08-05-2017, 13:51:56

Functieomschrijving

PER DIRECT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA

Word jij vrolijk van administratieve taken op het gebied van verzekeringen? Ben jij een administratief wonder en wil jij aan de slag in een ondersteunende functie binnen VVAZ Intermedis? Dan is dit jouw kans!!!

In verband met het vertrek van één van onze collega’s Backoffice en groei van onze portefeuille zoeken wij ter versterking van dit team per direct een nieuwe collega. Het betreft een functie voor 16 uur per week, in de toekomst mogelijk uit te bouwen tot 24 uur.

In deze functie draag jij zorg voor het doorgeven van mutaties aan verzekeringsmaatschappijen en het controleren van de binnenkomende polissen en nota’s. Daarnaast verwerk jij de dagelijkse post,  de bezoekrapporten en ben jij een ondersteunende en onmisbare schakel voor de hele organisatie. Ben jij nauwkeurig en klantgericht en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan is dit jouw droombaan.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand die binnen het volgende profiel past:

  • Je bent energiek en enthousiast;
  • Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare administratieve functie;
  • Je acteert op minimaal MBO+ werk-, en denkniveau;
  • Je hebt algeheel goede computer en ICT vaardigheden;
  • Je bent zelfstandig en werkt nauwkeurig;
  • Opleidingsprofiel; Wft Basis, Wft Schade (particulier + zakelijk) en Wft Inkomen

Binnen deze functie is het belangrijk dat je administratief zeer sterkt bent en energie haalt uit al het ondersteunende werk verrichten.

Bedrijfsprofiel

VVAZ Intermedis v.o.f. is een assurantie intermediair welke al meer dan 60 jaar actief is op het gebied van verzekeringen voor met name (para) medische beroepsbeoefenaren. Onze hoofdvestiging, en tevens de werklocatie voor de backoffice, is gevestigd in Bunde. Wij werken landelijk, vandaar dat wij ook gevestigd zijn te Den Bosch.

We zijn een informele en professionele organisatie. We werken met korte lijnen, je gaat deel uitmaken van ons team Backoffice en je ontvangt:

  • Een goed en marktconform vast salaris (geen provisie of bonussen);
  • Passende opleiding en PE programma’s.

Wil je groeien en verbeteren? Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, bij ons krijg je de steun en ruimte om dit te realiseren.

Heb je interesse in deze functie? We horen graag van je!

Mail je sollicitatiebrief met CV naar Helga Scheeren (vennoot) h.scheeren@vvazintermedis.nl. Ook voor eventuele vragen kun je Helga mailen.

Vorige pagina